Τελευταία Νέα

Pre Junior

Pre Juniors (Παρέχεται Δωρεάν)

pre001Ένα συναρπαστικό και παράλληλα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές κυρίως Β΄ Δημοτικού και σε μαθητές υψηλών επιδόσεων και ωριμότητας της Α’ Δημοτικού. Σύμφωνα με τα παιδαγωγικά πρότυπα, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, τραγούδια και παιγνίδια, οι μικροί μας μαθητές εξοικειώνονται με την Αγγλική Γλώσσα και έτσι προετοιμάζονται ψυχολογικά και ουσιαστικά για την επόμενη τάξη ( A Junior). Η διδακτική ώρα διαρκεί 60 λεπτά, συνδυασμένη με μάθημα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές όπου τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα και μαθαίνουν βασικές αρχές χρήσης του Υπολογιστή αλλά επίσης κάνουν και διάφορες ασκήσεις και εκπαιδευτικά παιγνίδια στην Αγγλική μέσω INTERNET.

 

English for fun (Παρέχεται Δωρεάν)

english4funΑπευθύνεται σε παιδιά Α' Δημοτικού που έχουν ενδιαφέρον και όρεξη να κάνουν ένα ευχάριστο ξεκίνημα στην Αγγλική Γλώσσα. Οι μικροί μαθητές μπορούν να ενταχθούν στα τμήματά μας στη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν παίζοντας και διασκεδάζοντας και να χειρίζονται μόνοι τους τον ηλεκτρονικό διαδραστικό πίνακα της αίθουσάς τους.

Και για τα δύο επίπεδα η βιωματική μάθηση επιτυγχάνεται με την απασχόληση των μαθητών στη κουζίνα και το Super market του σχολείου μας. Επίσης συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και τα πάρτυ μας κατα τη διάρκεια της χρονιάς διασκεδάζοντας, παίζοντας και τραγουδώντας.
Με μόλις μια φορά την εβδομάδα οι μικροί μας φίλοι εξοικειώνονται με την Αγγλική γλώσσα, και μάλιστα χωρίς καθόλου διάβασμα στο σπίτι!!!