ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

 

Παρακαλούμε:

#Tα παιδιά να έχουν το δικό τους μπουκάλι με νερό και τη δική τους γραφική ύλη (να μη δανείζονται από άλλους)

#Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική αλλά συστήνεται η χρήση της για να είμαστε ασφαλείς.

# Τα παιδιά να απολυμαίνουν τα χέρια τους όταν εισέρχονται στο χώρο μας με το κοινόχρηστο αντισηπτικό μας ή το δικό τους. Όταν χρησιμοποιούν την τουαλέτα πρέπει να πλένουν καλά τα χέρια τους.

# Τα παιδιά συστήνεται να προσέρχονται για μάθημα το πολύ 5 λεπτά πριν την έναρξη και να αναχωρούν αμέσως μετά το πέρας του μαθήματος,  για να περιορίζεται ο κίνδυνος συγχρωτισμού.

#Το μάθημα λήγει πάντα στην ώρα του, ποτέ νωρίτερα. Οι γονείς με αυτοκίνητο παρακαλούνται να μην έρχονται να τα παραλάβουν πριν λήξει το μάθημα αλλά μερικά λεπτά αργότερα, για αποφυγή συνωστισμού στο δρόμο. Τα παιδιά θα τους περιμένουν μέσα στο χώρο μας και θα βγαίνουν μόλις τους βλέπουν. 

# Συστήνεται στους γονείς να περιορίσουν την παραμονή τους στο χώρο μας.

# Αν το παιδί είναι αδιάθετο ή έχει έστω και λίγο πυρετό ή βήχα, παρακαλείστε να το κρατάτε στο σπίτι, για την ασφάλεια τη δική του και των υπολοίπων. Μόνο στην περίπτωση αυτή το παιδί θα μπορεί να μπαίνει και να παρακολουθεί το μάθημα  διαδικτυακά, έτσι ώστε να μην το χάνει. Ειδοποιείστε ένα μισάωρο νωρίτερα τη Γραμματεία μας για την διευθέτηση του μαθήματος.

 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

ΕΒΙΤΑ ΓΡΙΒΑ