Τελευταία Νέα

Μέτρα για την προστασία των μαθητών

Η διαμόρφωση της νέας πραγματικότητας μας έχει οδηγήσει να αναθεωρήσουμε αρχές, συμπεριφορές και συνήθειες στην καθημερινότητά μας.  Φυσικά όλα συντείνουν στο να προστατεύουμε τον εαυτό μας , τα αγαπημένα μας άτομα και τους γύρω μας με κάθε τρόπο.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΚΟΣΜΟΣ, τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας και καθαριότητας και τα παιδιά θα εκπαιδευτούν και από μας ως προς το τι οφείλουν να προσέχουν.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και για την ασφάλεια όλων μας, παρακαλούνται οι γονείς να φροντίζουν σχολαστικά για τα παρακάτω:

# Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους :

  • τη μάσκα τους που θα τη φορούν όταν εισέρχονται στο χώρο όπως και στη διάρκεια του μαθήματος
  • το δικό τους μπουκάλι με νερό
  • (Προαιρετικά: Αντισηπτικό – Γάντια)

# Τα παιδιά θα απολυμαίνουν τα χέρια τους με την είσοδό τους στο χώρο μας

# Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται για μάθημα 5 λεπτά πριν την έναρξη και να αναχωρούν αμέσως μετά το πέρας, αν είναι δυνατόν. Αυτό ελαττώνει τον κίνδυνο διασποράς.

# Συστήνεται οι γονείς να περιορίσουν την παραμονή τους στο χώρο μας στο ελάχιστο και πάντα να φοράνε μάσκα.

# Αν το παιδί είναι αδιάθετο ή έχει έστω και λίγο πυρετό ή βήχα, παρακαλείστε να το κρατάτε στο σπίτι, για την ασφάλεια τη δική του και των υπολοίπων.

Αγαπητοί γονείς,

Διερχόμαστε μια ασυνήθιστη κατάσταση και οφείλουμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να την ξεπεράσουμε. Ας ελπίσουμε ότι το εμβόλιο και το φάρμακο δεν θα αργήσουν πολύ, απλά χρειάζεται υπομονή και κατανόηση έτσι ώστε, παρά τα κάποια προβλήματα, η χρονιά μας να είναι παραγωγική και αποτελεσματική για όλους μας.

Ευχαριστούμε για ότι κάνετε που στοχεύει στην προστασία και την ασφάλεια των παιδιών σας, της δικής σας οικογένειας και κατ’ επέκταση όλων μας.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά

Stay safe