Γονείς

Τι υποσχόμαστε στους γονείς.
1.Συνέπεια και ευσυνειδησία στο έργο μας. Αναλαμβάνουμε με ευθύνη το παιδί σας και το goneisκαθοδηγούμε στην πρόοδο και την επιτυχία.

2.Ειλικρινή και πλήρη ενημέρωση. Θα σας ενημερώνουμε και θα σας πληροφορούμε για την ακριβή πρόοδο των παιδιών σας χωρίς περιστροφές και ωραιοποίηση της κατάστασης. Η βαθμολογία θα περιγράφει (στο μέτρο του δυνατού) την απόδοση των παιδιών σας στα τεστ και την προφορική καθημερινή του επίδοση.

3.Διδασκαλία γεμάτη γνώση και αγάπη. Θα εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για να μεταδώσουμε γνώσεις και εφόδια στους μαθητές μας. Πάνω από όλα θα στοχεύουμε στη δημιουργία υγιών ψυχικά ανθρώπων.

4.Πληθώρα εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, γιορτές, πάρτυ μέσα και έξω από το χώρο μας όπου θα συμμετέχουν οι μαθητές μας και πολλές φορές και εσείς.

5.Πολλές επιλογές για την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Ο κάθε μαθητής, αναλόγως την ηλικία του και τις κλίσεις του, θα λάβει τις προτεινόμενες οδηγίες για σύντομη και επιτυχή ολοκλήρωση των στόχων του.

Τι ζητάμε από τους γονείς.

1.Τη στενή συνεργασία, την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας. Ο σκοπός μας είναι η σωστή εκμάθηση της γλώσσας και η καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, όσο αυτό είναι εφικτό.

2.Τον ενθαρρυντικό λόγο και την επιβράβευση προς τα παιδιά σας και από τη δική σας πλευρά. Αυτός τους δίνει φτερά και είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει την προσπάθειά τους.

3.Τη βοήθεια και τον έλεγχο από την πλευρά σας στο σπίτι όταν και όσο μπορείτε. Τα παιδιά τη χρειάζονται.

4.Την προσπάθεια των παιδιών σας να διατηρήσουν τον χώρο καθαρό και πάντα σε άριστη κατάσταση.

5.Την άψογη συμπεριφορά στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του μαθήματος και όχι μόνο. Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να ενοχλούν ή να προσβάλλουν κατά οποιοδήποτε τρόπο συμμαθητές τους, καθηγητές ή οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού. Σε τέτοια περίπτωση θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες κλιμακωτά από τον υπεύθυνο καθηγητή και τη διεύθυνση.

6. Την έγκαιρη πληρωμή των διδάκτρων για να συμβάλλεται στην εύρυθμη λειτουργεία του σχολείου μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ